vape-winkel.nl
  
5 stars on 4 reviews
Site Reviews Products Questions About
What do you think of vape-winkel.nl?
 
4
 
0
 
0
 
0
 
0
SORT BY
FILTER
Radwan E. 93 days ago
Verified Purchase
Professional service
Quick and professional service
Helpful0
Comments0
Anonymous 393 days ago
Review Vape-Winkel.nl
Had op de website uitgebreid gelezen over de soorten en specificaties en kwam er toch niet goed uit. Na enige correspondentie toch tot een aankoop gekomen, uiterst prettig advies ontvangen over wat beter passend zou zijn. Hulde!

Verzending duurde wel iets langer dan ik gewend was, maar het lag niet aan de instelling van de eigenaar. Geen enkel gevoel van spijt van mijn aankoop bij deze zaak.

Uiteindelijke keuze is gevallen op de FlowerMate PureHit V1.0

Groet,

M.B.
Helpful0
Comments0
Anonymous 416 days ago
More than a store!
I was in search for a new vape. Clueless and curious I was helped with extremely personal service. After explaining my situation, preferences and budget, I was guided to my a various selection of vapes ( I ended up with the PAX. I am super happy with my purchase but even happier with the service.

GR.
SL
Helpful0
Comments0
Anonymous 416 days ago
beste en snelste vaporizer shop
Ik heb de focusvape vaporizer gekocht bij www.vape-winkel.nl, hij werd binnen 24 uur geleverd, veel sneller dan ik verwacht had! De vape is robuust en je voelt de kwaliteit het moment dat je hem uit zijn doos haalt. Verder geeft de focusvape heerlijke vapor, is precies zo mooi als op de website en ligt die lekker in mijn hand.
Ik ben erg blij met www.vape-winkel.nl en mijn focusvape en zal hun shop zeker aan iedereen aanraden en gebruiken als ik iets nodig mocht hebben!
Helpful0
Comments0