skymtarhely.eu
  
5 stars on 45 reviews
Reviews Questions About
What do you think of skymtarhely.eu?
 
45
 
0
 
0
 
0
 
0
SORT BY
FILTER
Endre H. 61 days ago
Köszönöm szakértelmüket és gyorsaságukat.
Kedves SkyMTarhely.eu! Köszönöm szakértelmüket és gyorsaságukat. Ügyfélkapujukon keresztül mindent gyorsan és egyszerűen tudtam intézni, kérdéseimre szinte azonnal választ kaptam. Ez nem mindennapi és nem megszokott. Szolgáltatásaikkal maximálisan elégedett vagyok, olyan weboldalt kaptam, amit elképzeltem.
See English
Helpful0
Comments0
Balint M. 64 days ago
Ajánlom!
Tökéletes, gyors szolgáltatás. Korrekt, alapos ügyfélszolgálat. Mindenkinek ajánlom.
See English
Helpful0
Comments0
Robert M. 82 days ago
SzuperGyors
Szuper, korrekt, gyors és csodálatos ügyfélszolgálat.
Köszönök minden segítséget. Ajánlom azoknak akik nem sablon szolgáltatást keresnek, hanem annál többet.
See English
Helpful0
Comments0
Szarka K. 86 days ago
Ajánlom!
Tökéletes és profi szolgáltatás. Weboldalainkat gyorsan és hatékonyan készítették el. Csak jókat tudok írni és ajánlom mindenkinek.
See English
Helpful0
Comments2
Orb F. 93 days ago
Segítőkész és profi ügyfélszolgálat
A honlapommal kapcsolatos problémákat előre jelezték, és ha bármi gond volt, azonnal megkezdték a hibakeresést és -javítást. Segítőkész és profi ügyfélszolgálat
See English
Helpful0
Comments0
Menyhart E. 101 days ago
Gyors, pontos és rugalmas
Gyors, pontos és rugalmas szolgáltatás. Mindenben az ügyfél érdekeit nézik. Nem adnak felesleges maszlagot, csak azt amire szükség van. Lévay Zoltán a legjobb. Korrekt és segítőkész. Köszönöm a sok segítséget.
See English
Helpful0
Comments0
Kova E. 105 days ago
Köszönjük
Minden tökéletes, gyors és profi! Csak jókat tudok írni a csapatról. Azonnal reagálnak a kérésekre, webes munkáik csodálatosak és ami a legfontosabb hatékonyak. A negyedik weboldalunkat készítik és hihetetlenül szeretik a látogatók. Köszönjük Tamás!!!!!!
See English
Helpful0
Comments0
Fogaras E. 110 days ago
Mindenkinek ajánlom!
Ugyanazt tudom leírni, amit mások is megtettek. Nem csak gyorsak ,hanem profik is minden szempontból. Kéréseimre szinte azonnal válaszolnak, a tárhelyem 10 perc után már használhattam. Nagyon jó látni, hogy van ilyen szolgáltató mint a skymtarhely.eu. Az ügyfélszolgálat pedig csodálatos és mindenben segítenek. Tamás pedig végtelen segítőkész! Mindenkinek ajánlom!
See English
Helpful0
Comments0
KulcsP K. 110 days ago
Szuper!
Nem egy sablon tárhelyes cég, hanem marketing szempontból is profik.
Köszönöm a sok segítséget és a sok tanácsot. Cégem és weboldalaim tárhely, domain és marketing szolgáltatásait is a Skymtarhely végzi. Csodálatos és fantasztikus a szolgáltatás és a 0/24 support.
See English
Helpful0
Comments0
Oravecz T. 114 days ago
Szuper
Két hónappal ezelőtt egy kollégánk ajánlásával kerestük meg a SkyMtarhely.Eu-t. Már az első levelezéseink alkalmával kiderült, hogy mást kapunk mint amit itthon megszoktunk. Egyszerűen profik..ez a legjobb megfogalmazás. A legfontosabb számukra, hogy a weboldal tulajdonos a lehető legjobbat kapja. Az ügyfélszolgálaton Zsolt pedig a legjobb! Mindenben segített, a weboldalunk átköltöztetését 15 perc alatt megoldotta, segített beállítani a mail címeket és minden szükséges dolgot. Aki itt bérel tárhelyet és készítteti el weboldalát annak valóban csak a cégével kell foglalkoznia. minden másra ott a SkyMTárhely :D:D:D. Nagyon köszönöm és örülök, hogy Önöket ajánlották. Nem hiába!
See English
Helpful0
Comments0
1-10 of 45