lectiaonline.com
  
4.5 stars on 5 reviews
Site Reviews Products Questions About
What do you think of lectiaonline.com?
 
4
 
1
 
0
 
0
 
0
SORT BY
FILTER
Luiza P. 167 days ago
meditatii excelente la matematica
Sunt foarte fericită că am găsit soluția pentru copilul meu. Înțelege mult mai bine matematica decât de la profesorii anteriori, inclusiv cei din familie :) . Cu fiecare ședință își recapătă încrederea în el pentru că lucrurile ii devin din ce în ce mai clare, harul și organizarea domnului profesor își spun cuvântul. Este și mai ușor pentru toată lumea, nu pierdem timpul, nu ne deplasăm, stăm comod în scaunul nostru, în fața calculatorului, a laptopului sau a tabletei, după caz. Într-o lume în care timpul a devenit o resursă care se consumă foarte repede, acest aspect devine și el foarte important. Vă mulțumim că ne oferiți această oportunitate! Și repet, lecțiile sunt excelente!
See English
Helpful0
Comments0
Ion C. 205 days ago
Nota 10 5 stele
Sunt Stefan C. Sunt incantat de lectia de matematica online. De-abia astept conexiunea pentru a lucra cu domnul profesor. Metodele sale sunt foarte ingenioase si pe intelesul meu. De la o vreme matematica nu mai este o limba straina pentru mine si am inteles ca lucrand zilnic se pot obtine rezultate si mintea mi se lumineaza. Acum sunt increzator ca pot reusi in tot ceea ce fac din placere. Multumesc, domnule profesor!
See English
Helpful0
Comments0
Camelia N. 248 days ago
Cinci stele
Profesori foarte buni, rezultate excelente. Va multumim!

Camelia Neagu
Helpful0
Comments0
Cornelia D. 207 days ago
cornelia_pyron@yahoo.com
O modalitate excelenta de a invata matematica. Ne-am bucurat foarte mult când am descoperit lectiaonline. Multumim foarte mult dlui. profesor pentru răbdare!
See English
Helpful0
Comments0


Is this your site? Claim it now to respond to reviews, add widgets to your website, and more.