hasrulhassan.com
4.5 stars on 11 reviews
Site Reviews Products Questions About
What do you think of hasrulhassan.com?


 
10
 
0
 
1
 
0
 
0
SORT BY
FILTER


Anonymous 225 days ago
Blog pertama yg saya jumpa
Back in 2012.. Masih segar dlm ingatan moment nak buat blog bila lihat ramai rakan2 yg dah ade blog & ada diantaranya mampu menjana income dgn medium ini. Time tu niat nak buat dah makin memuncak tapi x reti.. so google cara buat blog. Carian pertama yg saya dapat ialah blog HH. Ya, blog hasrulhassan.com merupakan blog bukan gossip pertama yg saya buka di alam maya. Bermula dgn tutorial letak widget sampailah ke tutorial seo untuk jana trafik. Semua ilmu tersebut saya cedok dari blog HH. Alhamdulliah banyak hasil dan manfaat yg saya perolehi hasil pembacaan blog ini. Penulisan santai dan straight to the point. Entry juga diselangi dgn maklumat dan isu semasa carian ramai. Teruskan menulis, menyebarkan ilmu, dan menginspirasikan para blogger seantero Malaya. Terima kasih HH!
Upvoted 0
Downvote


Anonymous 225 days ago
BLOG PADAT ILMU
Pada saya, blog HH ni memang wajib di'bookmark'. Isu-isu semasa, ilmu-ilmu blogging, semua ada di blog ini. Kalau dah follow blog ni, memang wajib juga follow facebook Hasrul Hassan. Wajib See First kalau taknak ketinggalan segala jenis info. Contohnya macam review ni. Kalau tak alert, tak dapat la RM50 tu kan? Hehe. Apa pun, moga terus berkhidmat dalam perkongsian ilmu kepada masyarakat. Nak amal juga ilmu mengajar anak-anak memandangkan saya juga parenting blogger. Terima kasih. - www.shehanzstudio.com
Upvoted 0
Downvote


Anonymous 225 days ago
Padat dengan ilmu dan tips berguna
Blog Hasrul Hassan adalah sebuah blog yang padat dengan info dan tips berguna serta motivasi utk saya dalam dunia blogging. Dari dulu sampai sekarang, dan saya pernah berhenti blogging beberapa tahun tapi bila saya baca entri di blog Hasrul Hassan, saya mendapat inspirasi untuk blogging semula. Pernah feature dalam blog Hasrul Hassan, suatu ketika dulu . hingga kini masih ada yang kunjung ke blog saya dari blog HH. impressive! teruskan memberi inspirasi dan berkongsi ilmu HH!
Upvoted 0
Downvote


Anonymous 225 days ago
Ilmu dan tips dalam dunia blogging
Blogger hasrul hassan ni antara blogger yang amat dikenali. Salah satu sebab kenapa fara selalu follow up segala posting hasrul hassan kerana setiap yang ditulis merupakan ilmu. Ilmu tentang segala tips tentang bisnes online, marketing dan jana duit dari rumah. Ilmu yang diberikan sangat bagus dan mudah untuk diikut.sebagai seorang blogger yang masih baru dlm dunia blogging, fara banyak mengikut tips yang diberi oleh hasrul hassan seperti cara menaikkan seo blog, cara penulisan yang baik, tips adsense juga diberikan olehnya. Diharap bro hasrul hassan sentiasa sukses selalu.
Upvoted 0
Downvote


Anonymous 225 days ago
BEST BLOG TUTOR !
If there is an award for online best blog tutor, I will vote for you ! Informative blog dan tidak tamak ilmu ! Banyak ilmu yang saya dapat dari blog abang HH ^^ Thank you and keep up your good work.
Upvoted 0
Downvote


Anonymous 225 days ago
Blog untuk rujukan bermanfaat
Mula berblog dulu blog inilah saya jadikan sebagai panduan untuk menulis. Ini kerana saya suka gaya bahasa yang digunakan, tidak menggunakan bahasa pasar tetapi bahasa yang mudah difahami. Cara penulisan jugak santai dan mudah difahami selain penulisan yang disampaikan penuh dengan isi dan ilmu. Pastu blog ini jugak selalu menulis pasal perkongsian ilmu yang berguna untuk blogger² baru seperti saya pada masa tu. Tips mengenai ilmu blog yang beliau kongsikan jugak selalu menjadi panduan saya sehinggalah saya dapat menulis dengan baik sekarang. Terima kasih www.hasrulhassan.com atas ilmu yang sangat berguna. Teruskan kongsi yang bermanfaat untuk kebaikan bersama.
Upvoted 0
Downvote


Anonymous 225 days ago
BLOG YANG SARAT DENGAN INFO BERGUNA!
Saya mula kenal dengan blog beliau bila mencari info tentang cara buat blog. Kini apa sahaja info yang saya nak, saya cari di blog beliau. Insha Allah pasti jumpa info yang saya nak. Cara penyampaian blog pun mesra pembaca. Simple dan mudah faham isi kandungannya! Keep inspiring us sir with your informative content!
Upvoted 0
Downvote


Anonymous 225 days ago
Blog terbaik sebagai rujukan
Blog hasrul hassan adalah blog yang bagus untuk rujukan kepada yang ingin belajar berblog,menjana pendapatan dengan blog, banyak tutorial, tip yang sangat bagus dah mudah difahami dengan jelas.. Banyak tip tentang blogspot yang ditengahkan dalam entri blog hasrul hassan ni.. Saya la peminat tegar selalu follow apa masalah yang perlu dibaiki kan di blog.. Berblog dah lama masih xtaw apa yg perlu diperbaiki so blog hasrul hassan ni sebagai rujukan saya untuk baikpulih blog ni.
Upvoted 0
Downvote


Hasrul H. 225 days ago
Blog Untuk Blogger Malaysia
Anda takkan kecewa bila mencari ilmu blogging di blog ini.
Upvoted 0
Downvote


Anonymous 225 days ago
The best blog for blogger.
Tidak kira anda Blogger baru atau lama. Blog ini adalah paling terbaik sebagai rujukan Blogger untuk segala update terkini. Blog untuk menambah ilmu dan motivasi Blogger. Tulisan paling mudah dan difahami. Antara alasan bagaimana saya akhirnya berjaya mendapat akaun Adsense, saya hanya berpandukan ilmu dari Blog ini.
Upvoted 0
Downvote

1-10 of 11 


Share Reviews