ecorebels.no

4.5 stars on 2 reviews
 
1
 
1
 
0
 
0
 
0


Eco R. 299 days ago
Takk for tilbakemeldingen
Hei anonym, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Lang leveringstid er noe vi ikke ønsker, derfor har vi gjort noen endringer siden du sist handlet hos oss, og kan med glede fortelle at vi nå har en leveringstid på 1-3 dager på alle varer. (med unntak av Malie, iKOU og kai, som foreløpig og inntil videre sendes direkte fra leverandør). Vi jobber hele tiden for å forbedre kundeopplevelsene, og vi er derfor veldig glad for alle tilbakemeldinger.
Upvoted 0
Downvote
ecorebels.no ecorebels.no
5 Takk for tilbakemeldingen Hei anonym, og tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Lang leveringstid er noe vi ikke ønsker, derfor har vi gjort noen endringer siden du sist handlet hos oss, og kan med glede fortelle at vi nå har en leveringstid på 1-3 dager på alle varer. (med unntak av Malie, iKOU og kai, som foreløpig og inntil videre sendes direkte fra leverandør). Vi jobber hele tiden for å forbedre kundeopplevelsene, og vi er derfor veldig glad for alle tilbakemeldinger.

Anonymous 393 days ago
Bio Eco tannkrem og Malie Organic
Er kjempefornøyd med varene. Tannkremen Bio Eco med fennel & propolis fra Apivita er topp! Faktisk den beste økologiske tannkremen jeg har prøvd. Veldig mild smak og rengjør veldig godt. Malie Organics Coconut Vanilla Perfume Oil anbefales! Litt lang leveringstid, 11 dager.
Upvoted 1
Downvote
ecorebels.no ecorebels.no
4 Bio Eco tannkrem og Malie Organic Er kjempefornøyd med varene. Tannkremen Bio Eco med fennel & propolis fra Apivita er topp! Faktisk den beste økologiske tannkremen jeg har prøvd. Veldig mild smak og rengjør veldig godt. Malie Organics Coconut Vanilla Perfume Oil anbefales! Litt lang leveringstid, 11 dager.

About The Company
Organic and sustainable products/kologisk kosmetikk

About TrustedSite Reviews
TrustedSite Reviews help you make better decisions about where you shop online.